2021. október 25., hétfő 23:07

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. október 25., hétfő (OS) -

    2021. októberi kezdéssel a Robert Bosch Kft. “Project Leader Development Program"-ot indít szigorú kiválasztási folyamaton résztvevő kollégái számára. Az egy-, illetve kétéves program keretein belül a Bosch kollégák különböző képzéseken, gyakorlatokon és mentoring foglalkozásokon vesznek részt annak érdekében, hogy a projektmenedzsment területén tapasztaltabbá váljanak és ez segítse a karrierterveiket.
Annak érdekében, hogy a Bosch ezen mentoring tevékenységet az elérhető legtapasztaltabb szakemberek segítségével végezhesse el, lehetőséget biztosított a PMI Budapest, Magyar Tagozat részére a program PM mentoring részében való részvételre. Az együttműködés kialakítása során áttekintettük a PMI Budapest, Magyar Tagozat mentoring program során a mentorok által rendelkezésünkre bocsátott adatokat és kiválasztottunk számos Senior Mentort, akik a jelentős szakmai tapasztalatuk alapján részt vesznek a programban. Az együttműködés első szakasza várhatóan hat hónapig tart.

További információ:
•    Robert Bosch Kft. / Dénes Róbert PMO, Project Management Coach robert.denes@hu.bosch.com
•    PMI Budapest, Magyar Tagozat / Reményi Gergely remenyi.gergely@pmi.hu és Tüske Bence tuske.bence@pmi.hu


     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.