2021. november 19., péntek 15:58

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 19., péntek (OS) - Feljelentést tesz a Mi Hazánk a kormány kommunikációja miatt

Közösség elleni uszítás miatt feljelentést tesz a Mi Hazánk a kormány kommunikációja miatt: az oltatlanok elleni megbélyegzést olyan szintre emelték Orbánék, ami álláspontunk szerint bűncselekmény, miközben a sorozatos kormányzati hazugságoknak semmilyen következménye nincsen.

Korábban arról hazudoztak, hogy nem lesz kötelező az oltás, hiszen nem diktatúrában élünk, ez egy szabad ország, ma pedig már arról beszélt a miniszterelnök, hogy "nincs más választás, mindenkinek be kell oltatnia magát". Mi a diktatúra, ha nem ez? Azt is hallhattuk alig egy éve, hogy a vakcina élethosszig véd, fél éve még azt is tagadták, hogy harmadik oltás kell, sőt a negyedik hullám kialakulását is igyekeztek elhazudni. A Mi Hazánk szerint nem csoda, hogy az emberek már nem hisznek a kormánynak, hiszen gyakorlatilag semmi nem úgy történt, ahogy azt az ő tájékoztatásaikból hallhattuk. Nincs szó semmiféle nyájimmunitásról sem ötmillió, sem hatmillió beoltottnál sem.

Az oltatlanok elleni hergelés nemcsak erkölcsi, morális alapon, illetve jogilag elfogadhatatlan (ezért is teszünk feljelentést), hanem hazugság is, hiszen a Nemzeti Népegészségügyi Központ, vagyis Müller Cecíliáék egy újságírói kérdésre végre hajlandók voltak adatot szolgáltatni, és ebből kiderült: az augusztus elseje és október vége között megfertőződöttek közel fele, egészen pontosan 48%-a oltott.

A Mi Hazánk nem kér a kötelező oltásból!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese