2021. november 23., kedd 12:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. november 23., kedd (OS) - Az MSZP követeli, hogy regisztráció nélkül oltsanak tovább! Ha így többen veszik fel az oltást, miért nem ezt csinálja a Fidesz?

        Regisztráció nélkül sokkal többen veszik fel az oltást – ezt bizonyítja az oltási akcióhét első napja, amikor csaknem 131 ezer ember oltottak be, köztük csaknem 19 ezer olyan honfitársunkat, aki eddig oltatlan volt.
     Az átoltottság növelésének megoldása itt van a Fidesz-kormány orra előtt: töröljék el a regisztrációt és mostantól legyen folyamatosan "oltási akcióhét"!
     Persze értjük, hogy a kémprogramokat működtető Orbán-kormány betegesen vonzódik az adatgyűjtéshez, de az emberek életének megmentése most mindennél fontosabb!
     Az egész országnak az az érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírus súlyos hatásaival szemben, ezért az MSZP követeli, hogy a jövőben regisztráció nélkül oltsanak tovább!
     Ha a Fidesz-kormány visszatér a korábbi, oltási kedvet visszafogó módszerhez, vállalnia kell a drámai következmények felelősségét!

MSZP
Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.