2021. november 23., kedd 18:45

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 23., kedd (OS) - Egységes ellenzék: El a kezekkel Jakab Pétertől – Elég az Orbán-rezsim aljas hatalomgyakorlásából!

    Mi, az egységes ellenzék képviselői megannyi mindent elviseltünk már és elviselünk az Orbán-rezsim aljas, hazug hatalomgyakorlásával szemben, ám van egy vörös vonal: ezt akkor húzzuk meg, amikor az állami pénzből fizetett, politikailag támogatott propagandasajtó kreált ügyekkel átlépi a magánszféra határait. Most ez történt. Tiltakozunk a Jobbik elnökét, Jakab Pétert ért támadások ellen, egyúttal felszólítjuk a közéleti pitbullként használt (úgynevezett) sajtótermékeket: hagyjanak fel a tényeket nélkülöző, nemtelen, lejárató tartalmak készítésével!

Az elmúlt tizenkét évben Orbán Viktor és kormánya mindent megtett azért, hogy szűkítse a jogállamiság kereteit, és hatalmát a demokrácia leépítésére, az erőforrások kisajátítására, az ellenzéki tér szétverésére használja. Hazánk 2021-ben minden elemében autokratikus rendszerű országgá vált, amelyben az uralkodó osztállyal szemben álló szereplők gyűlölt, elpusztítandó ellenséggé váltak. A Karmelita-klub tagjai a valóságot, az igazságot bemutató intézményeket megszüntették vagy államosították, a politikai véleményüket kinyilvánító személyeket elbocsátották vagy ellehetetlenítették, miközben klientúrájuk kiépítését, céljaik elérését a magyar és az európai adófizetők pénzének szisztematikus ellopásával finanszírozták.


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.