2021. november 24., szerda 16:46

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 24., szerda (OS) - Az LMP levélben gratulál a német zöldeknek a koalíciós szerződés véglegesítése miatt -

    Alább olvashatják Dr. Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté az LMP-Magyarország Zöld Pártja táselnökeinek gratuláló levelét.

Kedves Annalena, Kedves Robert!

Szeretnénk nektek a magyar Zöldek nevében ezúton is gratulálni a koalíciós szerződés véglegesítéséhez. Örömmel vettük, hogy kulcsminisztériumok fognak zöld vezetés alá kerülni. Ez a garancia arra, hogy egy transzformációs folyamat történjen és ezzel Európa is egy jobb irányba induljon el. Főleg egy igazságos és erős klíma-, valamint külpolitika fogja erősíteni a bizalmat és elindít egy változást az Európához és Magyarországhoz fűződő viszonyban.

Reméljük, hogy jövőre Magyarország is csatlakozhat európai színtéren ehhez az új együttműködéshez és a két ország közötti amúgy is erős kapcsolatok mélyednek és kölcsönös alapokon fognak állni.

Sok sikert kívánunk nektek a kormányban! Németországnak és Európának szüksége van rá.

Üdvözlettel,
Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté
társelnökök, LMP - Magyarország Zöld Pártja
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.