2021. november 25., csütörtök 13:09

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. november 25., csütörtök (OS) - Drámaian megnőtt Európában a nők elleni erőszak a bevándorláspárti politika miatt - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára (Nők elleni erőszak megszüntetésének a világnapja)

    A nők és gyermekek elleni erőszak a Fidesz kormányzása óta kiemelt bűncselekmény, amelyet az új Büntető törvénykönyv kiemelten büntet. A baloldal azonban mélyen hallgat arról, hogy a baloldal bevándorláspárti politikája miatt drámaian megnőtt a nők elleni erőszak Európában. Korábban békés európai városokban a nyílt utcán erőszakolnak meg nőket. Németországban 80 százalékkal nőtt a migránsok által elkövetett erőszak, Ausztriában minden ötödik fiatal nőt ért már erőszakos támadás. Márki-Zay Péter mégis cinikusan nevetgélve cáfolja, hogy a migráció ilyen veszéllyel járna, szerinte kitaláció, hogy a migránsok erőszakos bűncselekményeket követnek el. Ha a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalon múlna, hazánkból is bevándorlóországot csinálnának, teljesítenék Brüsszel megrendeléseit és ide is betelepítenék a migránsokat, ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.