2021. november 26., péntek 10:46

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 26., péntek (OS) - Üzenjük Orbán Viktornak: Hagyják békén a gyerekeinket!

    Háromszor halálosabb az oltás a gyerekekre, mint maga a koronavírus egy kimutatás szerint, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt üzeni Orbán Viktornak: "Hagyják békén a gyerekeinket!" Milyen érdekes, hogy a máskor olyan sokat bírált Európai Unió engedélye a gyerekek oltása esetén megfelel az Orbán-kormánynak... Egy éve még azt mondták a vakcinákról, hogy élethosszig védenek, és legfeljebb 1-2 napig tartó mellékhatásai lehetnek: látjuk, hogy nem mondtak igazat.

A kormány nemzetközi oltottsági statisztikákkal való versengésének nem rendelhetők alá a gyermekek, Orbán Viktor elégedjen meg azzal, hogy a raktárakban felhalmozott, méregdrágán beszerzett lélegeztetőgépek terén világelsők vagyunk! Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! A már gyerekeknél is adandó oltás kötelezővé tételének kormányfői kilátásba helyezése - korábban ugyanis ezt is belengette Orbán - felelőtlenség olyan vakcinákkal, melyeknek nem ismerjük a hosszú távú hatásait, pontos kockázatait, miközben a koronavírus viszont nem veszélyes a gyerekekre.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.