2021. november 30., kedd 14:03

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 30., kedd (OS) - Gyermekvédelmi népszavazás: történelmi árulást követett el a Jobbik

    Az országgyűlés mai ülésén mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy értékrendjének megfelelő választ adjon a gyermekek megvédésére. A gyermekvédelmi népszavazás azokra a területekre irányult, amelyeket mind az Európai Unió liberális érdekeknek alárendelődött vezetői, mind pedig a hazai baloldal támadtak. Ebben a helyzetben az a legdemokratikusabb eljárás, ha közvetlenül a néphez fordulunk és kikérjük a véleményét.

A baloldal azonban kizárólag a liberális fősodornak akar megfelelni, a gyermekek érdekeivel nem törődik. Ezt bizonyította az is, hogy a mai szavazáson nem vettek részt, mert úgy gondolják, hogy a brüsszeli liberálisok megfelelőbb választ adnak, mint a magyar emberek. Történelmi árulást követett el egykori pártom, a Jobbik: Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól és nem támogatta, hogy a magyar gyermekekről a magyar emberek dönthessenek. A Jobbikból nem csak a nemzeti érzés és a jobboldaliság utolsó maradéka veszett ki, de a normális gondolkodás csírája is eltűnt belőle. A gyermekeink jövője, életük védelmi mindannyiunk közös ügye, megvédésük közös kötelességünk!
     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.