2021. november 30., kedd 15:49

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. november 30., kedd (OS) - MAGYAROK!

Vesztébe rohan a magyarság, ha nem képes megbékélni azokkal, akik érdekeltek Hazánk megmaradásában, és felelősséggel tartoznak népünk sorsáért.
A magyarok – legyenek bár bal- vagy jobboldali kötődésűek – csak akkor képesek ellenállni a felforgató, magyar-gyűlölő személyeknek, csoportoknak, ha egységesek. A magyarok ősi kultúrája: művészetünk, egyedülálló, különleges szép nyelvünk, tudományos és sportbeli eredményeink a világ élvonalába emelte nemzetünket. Hátat fordítunk a fiatalságot és az idősebbeket mételyezőknek. Ez a záloga sugárzó nemzetünk megmaradásának!
Meggyőződésünk, hogy a sajtó egyetért és támogatja nemes gondolatainkat!
Hazafias üdvözlettel: Honfoglalás 2000 Egyesület – 2021. 11. 30.

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület