2021. december 6., hétfő 12:55

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. december 6., hétfő (OS) - Csodalámpa Csemete Liget a Boldog Gyerekekért.Így nevezték el jelképesen azt a közösségi összefogással létrejött kis ligetet, amelyhez a program támogatója, a Liferay Hungary és a szakmai tudást, a facsemeték ültetését koordináló Életfa Környezetvédő Szövetség, az Élet-Fa Ültetés program keretein belül 4300 db facsemetét ajánlott fel.

    A ligetben - Mátyásföld egyik környezetvédelmileg fontos területén- 4300 kis cserje került elültetésre, melyek jelképesen mindazokat a nagybeteg gyerekeket képviselik, akiknek az alapítvány a működése első 18 évében a kívánságát teljesíteni tudta, támogatóiknak és önkénteseiknek köszönhetően. A kis cserjékkel beültetett terület szimbolizálja a Csodalámpa Alapítvány "Add tovább, hogy van tovább!" jelmondatát is, azaz, hogy az élet súlyos helyzeteiből van kiút, van jövő. A kis cserjék ugyanúgy szép lombos fákká nőnek, ahogy az általuk segített gyerekek gyógyulnak.
A 4300 db fa elültetésével mindemellett segítették az Élet-Fa Ültetés program misszióját, a klímaváltozás lassítását.
A Csodalámpa Csemete Liget a Boldog gyerekekért jelképes megnyitóján a Liferay Hungary csapata és "csodalámpás" gyógyult gyermekek együtt segítettek a facsemeték ültetésében.
A Pro Voluntarius díjas Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 18 év alatt több, mint 4300 álmot váltott valóra. A mosolygó arcú gyerekek kívánságteljesítéseiről készült fényképes beszámolók mindegyike olvasható az alapítvány weboldalán.
    
     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.