2021. december 14., kedd 12:34

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. december 14., kedd (OS) - Az ügyészség szerint Völner más kormányzati tisztségviselőkkel is seftelt – nyilvánosságra kell hozni a korrupciós ügy minden részletét!

        A Legfőbb Ügyészség az Országgyűlés Mentelmi bizottságával olyan információkat osztott meg, amelyekből kiderül, hogy az MSZP Völner Pál korrupciós botrányának kirobbanásától kezdve indokoltan követelte az egykori államtitkár valamennyi tevékenységének vizsgálatát és a titkosított részletek nyilvánosságra hozatalát.
     A hatóság szerint ugyanis Völner az Igazságügyi Minisztériumon kívül, más területeken is nyújtott fix áras vagy havi díjas szolgáltatásokat. Csúszópénz ellenében vállalta oktatási intézmények elindításához szükséges engedélyek elintézését az Emberi Erőforrások Minisztériumában és az Innovációs és Technológiai Minisztériumban. Ezen felül pedig az ügyészség konkrétan meg is nevezi az ITM körforgásos gazdasági fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkárát és a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli minisztert, akiknél Völner megpróbálta elintézni egy személyre szabott milliárdos nagyságrendű pályázat kiírását.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.