2021. december 23., csütörtök 18:56

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. december 23., csütörtök (OS) - NYÍLT LEVÉL AZ ESÉLYES MINISZTERELNÖK JELÖLTEK RÉSZÉRE      Tisztelt Miniszterelnök jelölt úr! Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a választási kampányban részletesen ismertesse megoldási javaslatait a devizahiteles problémakörre,

    2011 óta kísérjük figyelemmel a kormánypárt és az ellenzék álláspontját, folyamatosan beszámoltunk honlapunkon a különféle kormányzati és ellenzéki tervekről, kezdeményezésekről, valamint a politikai állásfoglalásokról, devizahiteles vitákról. Most összeállítást készítettünk a honlapunkon közzétett korábbi beszámolókból. Ezt kiegészítettük néhány határozati javaslat-, törvénytervezet részlettel. A teljes kép kialakítása érdekében válogattunk a parlamenti pártok MTI OS közleményeiből is.
Az összeállításból minden érdeklődő meg tudja állapítani, hogy a 2022-ben milyen feladatok várnak devizahiteles téren a meglévő vagy az új kormányra. A kiadvány tartalmazza az Adóskamara 2021 végén frissített devizahiteles 12 pontját, mely konkrét kormányzati, parlamenti lépéseket sorol fel.
Négy évvel ezelőtt készítettünk már egy összesítést, Devizahitel – Kézikönyv képviselőknek címmel. Sajnos az ebben szereplő problémák jelentős része a mai napig is megoldatlan.
Minden törekvésünk ellenére az elmúlt években nem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítani kormányzati szervekkel (néhány kezdeményezésünk szerepel a mostani összesítésünkben).
     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.