2021. december 23., csütörtök 18:57

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. december 23., csütörtök (OS) - NYÍLT LEVÉL AZ ESÉLYES MINISZTERELNÖK JELÖLTEK RÉSZÉRE

    Négy évvel ezelőtt készítettünk már egy összesítést, Devizahitel – Kézikönyv képviselőknek címmel. Sajnos az ebben szereplő problémák jelentős része a mai napig is megoldatlan.
Minden törekvésünk ellenére az elmúlt években nem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítani kormányzati szervekkel (néhány kezdeményezésünk szerepel a mostani összesítésünkben).
Abban bízunk, hogy elindul hamarosan a kormányzati szervek, állami hatóságok és a devizahiteles szervezetek között érdemi munka. Így lehetőség lesz olyan probléma területekre is kitérni, melyek nem szerepelnek ebben az összesítésben.
Már 20 éve annak, hogy elindult a devizahiteles pusztítás hazánkban. Éppen ideje, hogy az igazság minden területen kiderüljön. Valljuk, hogy intenzív és alapos munkával 2022 végéig a megtévesztett fogyasztók szempontjából sikeresen lezárhatjuk ezt a rémtörténetet.

Tisztelettel: Szabó József

Az Arany Liliom Alapítvány kurátora, a Hiteles Mozgalom ügyvezetője ezt a levelet közvetlenül postán is elküldte az esélyes miniszterelnökök részére, a két említett összeállítással együtt.
Részletek a Hiteles Mozgalom honlapján.


     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.