2022. január 6., csütörtök 14:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. január 6., csütörtök (OS) - Elég volt a devizahitelesek kifosztásából – az Adóskamarával együttműködve ígér garanciákat az ellenzék közös programja

    Egy héttel ezelőtt az ellenzéki pártok közösen ismertették devizahiteles alapvetéseiket, köztük a végrehajtások határozatlan idejű felfüggesztését, a tisztességes kárpótlást és a lakhatást biztosító, tervezett intézkedéseiket is. A Demokratikus Koalíció álláspontja a devizakárosultak ügyében hosszú idő óta változatlan: felháborítónak tartjuk, hogy miközben az Orbán-kormány magát a deviza- és hitelkárosultak megmentőjeként aposztrofálja, közben tétlenül nézi, ahogy tisztességes magyar emberek feje fölül veszik el a lakásokat, ellehetetlenítik és a teljes kiszolgáltatottságba taszítják őket. 

Az egységes ellenzék a kormányváltást követően azonnal neki fog látni az Orbán-rendszer által cserbenhagyott tisztességes magyar emberek megsegítésének, az Adóskamara szakmai partnerségével és az általuk kidolgozott devizahitel-károsulti 12 ponttal. Véget vetünk az Orbán-Völner korszaknak, amely a végrehajtókkal összejátszó korrupt államtitkároktól és a mindezt tétlenül néző miniszterelnöktől hangos. Tiszta jogi helyzetet teremtünk, amely az adóst védi a nyilvánvaló banki erőfölénnyel szemben, nem hagy teret a lakásmaffiának és a végrehajtói maffiának sem.

Szakács László, országgyűlési képviselő, az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Baranya 2. Sz. Választókerületében 

Dr. Szepesházi Péter ügyvéd, volt bíró, devizahiteles jogvédő


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.