2022. január 7., péntek 12:15

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. január 7., péntek (OS) - A "szegedi Elvis" is Székely Sándor pártjában jelölt!

    Ma délelőtt mutatta be Székely Sándor pártja, az ISZOMM Csongrád-Csanád megye 1-es választókerületi jelöltjét, Várkonyi Zoltánt.

Székely elmondta, hogy mostani jelöltjük bemutatásával közelít a szükséges 71 főhöz a jelöltek száma. Ahogy fogalmazott a képviselő: "csak az ISZOMM jelöltjei a vegytiszta, baloldali jelöltek a jelenlegi politikai palettán."

Várkonyi Zoltán kifejtette, hogy a párt választási programjában - a Kádár János Tervben - leírtak szerint küzdeni fog, hogy mindenki "jólléte" biztosított legyen: nevezetesen Várkonyi  esetén kezdeményezni fogja országszerte a magas minőségű közétkeztetés kiterjesztését, hogy senki ne maradhasson éhessen és biztosított legyen mindenki számára az étel.

"A jólléthez hozzátartozik a minőségi lakáshoz való jog" - fogalmazott a képviselőjelölt. Ennek érdekében a párttal közösen állami bérlakás építési programot fognak elindítani, hogy mindenki szükségletei szerinti magas minőségű ingatlaban élhessen, bárhol az országban.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.