2022. január 7., péntek 15:10

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. január 7., péntek (OS) - Indulunk!

Kezdődik az országjárás, útra kelt a Mi Hazánk elnöksége. Több mint ötvenezer kilométert fogunk megtenni, több mint ötszáz rendezvényt fogunk tartani, hogy megmutassuk a magyaroknak: van harmadik út, megállíthatjuk a covid-diktatúrát, élhetünk egy érdemelvű társadalomban, és lehet Magyarország a magyaroké!

Én ma indulok. Minden megyében több helyszínre ellátogatok. Minden héten több városba elmegyek. Gyertek Ti is! Tartsatok velünk, mert óriási szükség van a személyes találkozásokra: csak itt tudjuk őszintén elmondani Nektek, hogy mit szeretnénk. Mert ha egymással beszélünk, akkor nincs félremagyarázás, akkor nincs cenzúra. Csak őszinteség és a nemzet ügyei. Ez a Mi Hazánk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese