2022. január 11., kedd 12:40

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. január 11., kedd (OS) - Egységben a horrorcsapat – Niedermüller Péter a határkerítést bontaná le, míg Márki-Zay Péter elképesztő pénzügyi terheket róna a magyar polgárokra

A nyugdíjasokkal kapcsolatos ízléstelen mondatai még csak különösebb magyarázatra sem szorulnak, a pökhendiség, a lekezelés, "az emberi tragédiákból is csináljunk politikát" baloldalra jellemző elvének mintapéldája.
     És ha mindez még nem volt elég, Márki-Zay Péter olyan balliberális népsanyargatásokat is leporol, mint a vizitdíj és a kórházi napidíj, valamint az egészségügy üzleti alapú átalakítása. Tudjuk jól, ha balliberális politikusok "a piacról" vagy "üzletről" beszélnek, azt mindig az egyszerű emberek fizetik meg. A döbbenetes az egészben az, hogy ezek az intézkedés-tervek egyszer már csúfosan elbuktok, a 2008-as népszavazáson a magyar polgárok szinte egy emberként utasították vissza őket. Ez azonban Márki-Zay Pétert nem érdekli, de talán nem is baj, hogy ennyire nyílt sisakkal beszél a baloldali összefogás terveiről, így legalább mindenki számára világos, hogy "kik ők és mit akarnak." Talán így még a legelkötelezettebb baloldali fejében is szöget üt az egyre kínosabb kérdés: így épül a "szeretet országa", a "jogállam" és a "demokrácia"?

Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő