2022. január 13., csütörtök 09:48

Az Autisták Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 13., csütörtök (OS) - ÚJABB VIDÉKI AOSZ INFO-PONT IRODÁÉS "DATA" SZOLGÁLTATÁSI PONTOK NYÍLNAK AZ ORSZÁGBA AZ AUTISTA EMBEREKÉRT ÉS CSALÁDJAIKÉRT

    A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így az országosan működő tíz iroda mellett, az AOSZ négy újabb, vidéki AOSZ Info-Pont irodát hoz létre. Ezúttal Pécsen, Szekszárdon, Siófokon és Miskolcon. Az országos hálózat AOSZ Info-Pont irodáiban dolgozó munkatársak tehát a helyi környezetbe ágyazottan nyújtják az Autisták Országos Szövetségének szolgáltatásait. 2021-től kibővült a szolgáltatások köre egy sikeres magyar fejlesztés eredményeként létrejött, autista személyek mindennapi támogatását digitális formában nyújtó támogató rendszerrel. Az applikáció segíti az autizmusban érintett személyeket a egyénenként elérhető legnagyobb önállósághoz, érzelmi biztonsághoz, korszerű módon.
Az új AOSZ Info-Pont irodák hivatalos megnyitójára 2022. január közepén kerül sor.

     Kiadó: Autisták Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.