2022. január 14., péntek 07:29

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - Az ellenzék "pártkatonáinak" a hatalomba kerülése esetén a múlt ismétlődne meg, csekély eltéréssel. A kommunizmusban Magyarországot moszkvai sugallatok alapján irányították, 2022. április 3.-i után az Európai Unió Soros György által megvásároltak.

    Az "öszödi pandémia" fertőzné, az kormányrúd mellé kerülteket, egymásra mutogatás folytatnának. A politika nem egy külön világ, nem egy olyan területe az életünknek, amely tetszés szerint megtarthatunk vagy félredobhatunk. A természetben és a társadalomban egyaránt konfliktus helyzetek adódnak, e konfliktusok kezelési területe a politika; -  az oxigént termelő zöld vegetáció és oxigént fogyasztó embernek és állatnak  szemben állása  a környezetben, az egymástól kicsit vagy nagyon különböző csoportoknak  társadalomban együtt-tartása, lehetőleg békés körülmények között - a politika feladata. A politika a társadalom életének az a része, ahol a konfliktus helyzetek megoldódnak, 2022. április 3.-án a jövő generációk sorsa is. A reális zöldek kérik az embereket, hogy vállalják a nukleáris energia békés felhasználása melletti elkötelezettségüket, a jövő generációk jólétének a megőrzése céljából. Paks bővítése ökológiai előnnyel jár. A beruházási költségek minimalizálása céljából a rendszerszintű komplex vizsgálatok elvégzése szükséges. A vizsgálatok terjedjenek ki a szivattyús tározós vízerőmű létesítésre, Magyarország vízgazdálkodására, különös tekintettel logisztikára, közlekedésre a hajózásra és öntözésre.

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.