2022. január 17., hétfő 11:33

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Párbeszéd: Szia, Uram, jogi diploma érdekel? – Rogán Antalig érnek a Völner-ügy szálai

    Ahogyan nincs két Fidesz, úgy nincs két külön ügy sem: az úgynevezett Völner-, Schadl-ügy szereplői nem magányos elkövetőként sefteltek a minisztériumokat, egyetemeteket és más intézményeket átszövő, ártatlan embereket megnyomorító korrupciós cselekményekben, hanem az Orbán-rezsim részeként, a kiváltságosok tudtával és támogatásával. Mint valami maffia, Orbánék úgy hálózták be a hazai intézményrendszereket: amíg az igazságügyi miniszterhelyettes kenőpénzeket tett el, a végrehajtói kar vezetője pedig súlyos százmilliókkal seftelve emberéletekről döntött, addig Rogán Antal kabinetfőnökének, Völner rokonainak és más személyeknek jogi szakvizsgát, sima vizsgát, diplomát intézett ugyanaz a kiváltságos kör.

A Párbeszéd várja a nyomozóhatóság által feltárt – a 444.hu által közzétett – ügy további eredményeit. Április 3-án, a kormányváltás után pedig elszámoltatjuk korrupt szereplőket, és igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot építünk!

Párbeszéd

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.