2022. január 17., hétfő 13:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - A NER-ben már jogi diplomát is intéznek a kiváltságosoknak – a kormányváltás után megszüntetjük az "előjog-államot" Magyarországon!

    A 444.hu birtokába került Völner-ügy nyomozati iratai azt bizonyítják, hogy a korrupció oda-vissza működik a Fidesz-kormány és a végrehajtó maffia között. Ez az eset is azt bizonyítja, hogy a Fidesz nem jogállamot, hanem "előjog-államot" épített fel az elmúlt 12 évben. A NER-ben ugyanis egy-két nyomásgyakorló telefon elegendő ahhoz, hogy a kiváltságosok, mint Völner Pár rokona, a végrehajtók és hozzátartozóik, sőt Rogán Antal kabinetfőnöke is könnyített úton kaphassa meg a jogi diplomáját.  

Miután súlyos vádak merültek fel a felsőoktatással, különösen a jogászképzéssel kapcsolatban, ezért az érintett intézmények vezetői nem maradhatnak csendben. Első sorban a felsőoktatásért felelős államtitkárt kérdezzük, hogy indít-e vizsgálatot az ügyben, illetve számonkérte-e a Pécsi Tudományegyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnökét a botránnyal kapcsolatban? Gyors válaszban reménykedünk, mivel mindkét posztot ugyanaz a személy, Bódis József tölti be, akinek a felelőssége ebben az ügyben így több szempontból is megkerülhetetlen.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.