2022. január 17., hétfő 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Milliárdokkal gazdagodott a Quaestor-károsultakon Mészáros és Tiborcz

    A 24.hu írta meg, hogy Mészáros Lőrinc és Tiborcz István mindössze 80 millió forintból szereztek meg egy több mint 3 és fél milliárd forintot érő szállodát, amely a Quaestor-cégek tulajdonában állt. A miniszterelnök veje és gyerekkori barátja 2 milliárdos árverési áron csaptak le a 3 és fél milliárdot érő mátraházi Lifestyle Hotelre, de még ezt a 2 milliárdot sem kellett kifizetniük, mert egy 2 milliárdos banki követelést adtak cserébe, amit korábban 80 millió forintért vettek. Így lett Mészáros Lőrincnek és Tiborcz Istvánnak 80 millió forintért egy több mint 3 és fél milliárdot érő szállodája, és így lettek a Quaestor-károsultak szegényebbek ezzel a 3 és fél milliárddal.

A DK szerint szégyen, hogy a miniszterelnök családja a Quaestor-károsultakon gazdagodik. Tisztességes magyarok ezrei veszítették el életük munkáját és minden megtakarításukat a brókerbotrányban, a kormány mégsem nekik segít. A DK szerint április 3-án kormányváltással vethetünk ennek véget egyszer és mindenkorra, utána pedig minden így szerzett vagyonnal el kell számoltatni a Fidesz milliárdos luxuselitjét.

Szakács László

országgyűlési képviselő (DK), az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Baranya 2. sz. választókörzetében

Szakács László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.