2022. január 17., hétfő 14:18

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Már Rogán irodájában bugyog fel a Völner-botrány

    Amikor a letartóztatott végrehajtófőnök, Schadl György a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint a titokzatos "gazdájáról" beszélt – akivel külföldön találkozgatott –, mindenki csak találgatott. Ma már közelebb jutottunk a megfejtéshez, hogy ki lehet a pók a háló közepén.

A nyomozati jegyzőkönyveknek, na meg a független sajtó tényfeltáró munkájának köszönhetően még szélesebb perspektívából lehet rálátásunk a cinikusan nemzeti együttműködésnek nevezett rezsim működésére. A Völner-ügy kulcsfigurája – mint kiderült – szakmányban intéztetett el egyetemi vizsgákat, nemcsak a végrehajtó haveroknak, hozzátartozóknak, Völner Pál rokonának, de Rogán kabinetfőnökének is. Utóbbinak egyéb elfoglaltsága miatt igen jól jöhetett a segítő kéz. Rogán jobbkezének a nyomozati iratok szerint még a vizsgán sem kellett megjelennie. Vajon ki kérhette ezt az óriási szívességet, és legfőképpen mit adott cserébe a végrehajtói kamara elnökének? Csak nem némi jutalékot az "alkotmányos költségekből"?
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.