2022. január 17., hétfő 16:36

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Köret nélkül ajánlja a Fidesz a csirkefarhátat: brutálisan drágul a krumpli – az Egységben Magyarországért csökkenteni fogja az élelmiszerek árait!

    A Fidesz rárobbantotta a szegénységet Magyarországra: mostanra már a népeledelnek számító burgonyát sem tudja mindenki megvenni. A KSH legfrissebb adatai szerint a krumpli drágul a legjobban, már majdnem harmadával kerül többe, mint egy évvel ezelőtt.

Ide juttatta a Fidesz az országot: csirkefarhátat ajánlanak a magyaroknak, de köret nélkül, mert a népnyúzó Orbán-kormány alatt még a krumpli is ünnepi étellé drágul.

És miközben az árak az egekben, a Fidesz még mindig minden vásárlásnál beszedi a 27 százalékos áfát! Ilyen sok adót Európában egy kormány sem sajtol ki az emberekből! Csak a Fidesz!

Az Egységben Magyarországért a kormányváltás után 5 százalékra fogja csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját, mert az embereknek olcsóbb élelmiszer kell!  Aki ezt akarja, voksoljon az Egységben Magyarországért jelöltjeire április 3-án! Szavazzák meg maguknak az olcsóbb árakat!

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.