2022. január 19., szerda 13:13

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. január 19., szerda (OS) - A magyar politikai életbe ejtőernyőztetett Márki-Zay Péter - "Mini Feri" – azt mondja, hogy a miniszterelnök gyáva, nem áll ki vele választási vitára. A civilek nagy többsége ezzel szemben úgy gondolja, hogy egy vitához rátermett, előéletében politikai alkalmasságát is bizonyító kihívóval érdemes eszmecserét folytatni.

    A gyáva az, aki tudja, hogy a magyar polgárok soha többé nem engednék a miniszterelnöki székbe, és ezért előjátékként "Mini Feri-féléket" pottyant miniszterelnök-jelölt státuszba.
"Mini Feri" vigyázz!
Gy.F. előre jelezte, hogy a választások után, esetleges győzelem esetén jelöli ki a státuszra alkalmas személyt. Figyelemreméltó előrelátás ez, mert Márki-Zay mindennap bizonyítja, hogy felkészültsége, habitusa legfeljebb hordószónoknak megfelelő. De ahhoz édeskevés, hogy Orbán Viktorhoz mérje személyiségét.
A CÖF-CÖKA tanácsolja, hogy a szivárványkoalíció hataloméhes vezetőivel vitázgasson, tőlük tanulhat néhány böszmeséget.
Karácsony Gergely sorsa kijelölte az utat, ahol szabadon mehet, választva, hogy biciklin, vagy gyalog.
A közvéleménykutatások és a Békemenet üzente, hogy az Apró-klán hátterű Gyurcsány Ferenccel akkor sem lehet választásokat nyerni, ha valakinek hasonlóan nagy az egója, mint főnökének.
CÖF-CÖKA vezetősége
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.