2022. január 19., szerda 18:29

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. január 19., szerda (OS) - Az egészségturizmus helyzete és fejlődési irányai, különös tekintettel a vírushelyzetre, járványügyi kilátások- zoom Törzsasztal Fórum január 18-án

    Moderátori minőségben prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke köszöntötte az előadókat és az érdeklődő részvevőket.

Kacskovics Imre "A COVID-19 pandémia jelenlegi helyzete, a védőoltások jelentősége" című előadásában megerősítette, hogy az emberi élet védelme érdekében szigorú intézkedések szükségesek. Megítélése szerint az OMIKRON, az emberiség történetének legfertőzőbb vírusa itthon az elkövetkező 3 hétben fog kicsúcsosodni. Szerinte az MRNS vakcinák egy csodatörténet, amiért bízik benne, hogy Nobel-díjat fog kapni Karikó Katalin.

Dr. Ruszinkó Ádám: "az egészségturizmus helyzete és fejlődési irányai – és egy kis pandémia" című előadásában bemutatta, mit értünk egészségturizmus, gyógyturizmus, orvosi turizmus alatt. Beszélt a wellness és az új termékek: Medical Wellness, wellness-központ, medical wellness, selfness, fitness, Beauty jelentőségéről és térhódításáról itthon.

Kérdéseket kaptak az előadók az idei szezon esélyeiről, az utazások biztonságos tervezéséről, a sportolók fertőzöttségéről stb.
Az előadások az egyesület honlapján visszanézhetők.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.