2022. január 20., csütörtök 17:45

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja közleménye
    Budapest, 2022. január 20., csütörtök (OS) - A baloldali EP-képviselők az illegális bevándorlást támogatják - Hidvéghi Balázs sajtóközleménye

    "A magyar baloldali EP-képviselők ismét tanúbizonyságot tettek arról, hogy az európai baloldallal karöltve az illegális bevándorlást támogatják" - mondta el Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője az Európai Parlament szerda esti szavazása kapcsán.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője elmondta: a baloldali EP-képviselők egy olyan javaslatot szavaztak meg, amellyel az Európai Parlament késleltetni fogja az Európai Unió külső határainak védelmét és az uniós állampolgárok biztonságát szavatoló információs rendszerek kiépítését.

A szóban forgó információs rendszerek célja, hogy elősegítsék az ellenőrzéseket a külső határokon, hozzájáruljanak a biztonsági fenyegetést jelentő személyek azonosításához a visszaélések kiszűrésével, és ez által segítsék az illegális bevándorlás elleni küzdelmet. "Szégyenteljes, hogy az Európai Parlament baloldali többsége, köztük a DK, a Momentum és az MSZP képviselői mondvacsinált indokokkal akadályozzák a határok hatékonyabb védelmét. Ezzel ismét bizonyossá volt, hogy a baloldal az illegális bevándorlást támogatja" - húzta alá a Fidesz EP-képviselője.

     Kiadó: Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.