2022. január 25., kedd 20:57

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) -

    A lehallgatási jegyzőkönyvnek ugyanis van egy sokkal érdekesebb része: Tóni, Barbara és Ádám – akikkel a végrehajtófőnök rendszeresen tartotta a kapcsolatot. A jegyzőkönyv nem erősíti meg, hogy Rogán Antalról, a feleségéről és a kabinetfőnökéről van szó, de talán nem lő mellé nagyon, aki rájuk gondol. Akárkivel ugyanis ma Magyarországon aligha lehet egyeztetni egy olyan "körvonalazódó, nagyobb történet"-ről, ahol ugyan "a harmincöt év nem megy, de egy tíz, húsz évvel kiudvarolható ez a történet".

Egyetlen dologról tudunk, ami 35 évre szólna, és összekötheti Rogán minisztériumát a korrupciós botrányba keveredett Völner Pál köreivel, és valóban egy "nagyobb történet": ez nem más, mint az autópálya–koncesszió.

Elképzelni sem merjük, hogy kormányzati segítséggel bűnözők készülnek (vagy készülhettek) rátenni a kezüket 35 évre 2000 kilométernyi magyar úthálózatra, és a jövőben – kormányváltástól függetlenül – egy magáncég dönthet arról, hogy ki épít autópályákat és autóutakat Magyarországon. Titkosítva mindezt 10 évre, hogy ki ne derüljön, miért is éri meg ez nekünk…
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.