2022. január 26., szerda 10:37

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 26., szerda (OS) - Az általam kikért tesztbeszerzések is mutatják: a kormánynak az egészség üzlet

    A teszteket sok esetben zavaros hátterű, a semmiből előbukkanó, COVID-bizniszben utazó cégek közvetítésével szerezte be a kormány. A cégek között van az azeri feketepénzek magyar szálának kulcsembere, Hiszem János cége, a Pro Concept. Kft., a kormánnyal 172 milliárdos lélegeztetőgép-üzletet kötő maláj milliárdos cége, a GR Technologies, az 55 milliárdos kínai vakcinabiznisz magyar közvetítőcége, a Danubia Pharma Kft., a szlovák védőmaszk-beszerzésekkel is megbízott, korábban nem létező minicég, a LACORP s.r.o. és az elektromos kerékpárok forgalmazásával foglalkozó Speciál 99 Külkereskedelmi Kft. is.

A megszerzett adatokból jól látható: a túlárazott lélegezetőgépek, kínai vakcinák és a tesztek beszerzésével egyesek jól jártak, az adófizetők meg rosszul. 1 millió tesztet égetett el a kormány, mert a beszerzés idején sem a megfelelő tesztelési protokoll, sem a tesztek elvégzésére és kiértékelésére alkalmas laborhálózat nem állt rendelkezésre. Mert a nagy COVID-biznisz semmi másról nem szólt, mint arról: nekik az egészség is üzlet.
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.