2022. február 3., csütörtök 18:03

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. február 3., csütörtök (OS) - A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége - egyetértésben a MEASZ elnökségével -tiltakozik a hétvégére meghirdetett "A nemzeti összefogás seregszemléje ellen".

Annak a Horthy Miklós halálának 65. évfordulójára rendezik ezt a seregszemlét, aki bűnrészes a Holokauszt mintegy félmillió magyar áldozatának halálában, Magyarországnak a II. világháborúba való belépéséban,ami a 2. magyar hadsereg pusztulásához, az ország hadszíntérré változásához és Budapest rommátételéhez vezetett. Tiltakozunk a történelemhamisítás, a Horthy rendszer mosdatása, és ennek aktuálpolitikai főlhasználása ellen. Aki hozzánk hasonlóan gondolkodik, kérjük, hogy fejezze ki tiltakozását.
Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége
     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület