2022. február 15., kedd 10:06

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. február 15., kedd (OS) - Ne hagyjuk, hogy gazdaságilag is visszazuhanjunk a Gyurcsány-korszakba!

    Soha a rendszerváltás óta nem nőtt olyan nagyot a gazdaság, mint 2021-ben. A Fidesz alatt plusz 7,1 százalékkal nő, Gyurcsányék alatt mínusz 7 százalékkal zuhant be a gazdaság. A választáson arról is döntünk, hogy a nemzeti kormánnyal folytatódik-e Magyarország gazdasági sikere, vagy gazdaságilag is visszazuhanunk a Gyurcsány-korszakba, amikor a baloldal tönkretette az országot, és saját alkalmatlanságának árát megszorításokkal szedte be a gyermekes családoktól, az idősektől, és a fiataloktól.
A baloldal ma is ugyanazt a rossz, elhibázott gazdaságpolitikát erőlteti, amit kormányzása alatt követett. 2010 óta  következetesen támadják a nemzeti kormány gazdaságpolitikáját. A baloldal miniszterelnök-jelöltje is egyértelművé tette, hogy  ő maga is "roppant liberális" a gazdaságpolitikában és nagyra értékeli annak a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak a  politikáját, amely gazdaságilag tönkretette az országot, agyonadóztatta a magyar munkavállalókat, a vállalkozásokat, a családokat, kiárusította  a nemzetgazdasági vagyont. Most is  ugyanaz a Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni. A baloldal soha nem Magyarország, hanem Soros és a hozzá hasonló külföldi spekulánsok gazdasági sikerében érdekelt.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.