2022. február 15., kedd 17:19

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2022. február 15., kedd (OS) - A Völner-ügy a rendszerszintű kormányzati korrupciót bizonyítja, nem pedig a Fidesz morális fölényét

    Semmilyen morális fölényről sem beszélhetnek a fideszes politikusok azok után, hogy a kenőpénzek elfogadásával lebukott egykori államtitkár még mindig az Országgyűlésben ülhet, így biztosítva Orbán Viktornak a kétharmadot. Milyen morális fölénye van azoknak a kormánypárti képviselőknek, akik a korrupt társuknak még végkielégítést is biztosítanának?

Miben nyilvánul meg ez a morális fölény, amikor a nyomozati és lehallgatási iratokból az derül ki, hogy államtitkárok sora és a minisztériumok fele gyanúba keveredett és már a Karmelitáig érnek a végrehajtó maffiával kapcsolatos korrupciós botrány szálai?

A Fidesznek semmilyen morális fölénye sincs, hiszen kormányzati vizsgálatok helyett csak azzal van elfoglalva, hogy elhallgassa az ügy részleteit.

Ezek az ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a korrupcióról szól. Az MSZP azonban elkötelezett amellett, hogy a kormányváltást követően a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.