2022. február 16., szerda 10:25

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye
    Budapest, 2022. február 16., szerda (OS) - Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén! - Tóth Edina sajtóközleménye

    Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése tegnap este vitát folytatott az egységes piac hatékonyabb működést célzó nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásról szóló jelentésről. Baloldali képviselők azonban még ebbe a jelentésbe is bele akarnak erőszakolni egy Magyarországot kifejezetten a gyerekvédelmi törvény miatt támadó szövegrészt. Tóth Edina, a Fidesz EP-képviselője felszólalásában rámutatott, mindez újabb felháborító példája a genderőrület erőszakos nyomulásának. "Mindent megteszünk, hogy ezt a nyomulást megállítsuk. El a kezekkel a gyermekeinktől!" - hangsúlyozta a képviselő.

Tóth Edina elmondta, hogy az EP baloldali többségének durva politikai nyomásgyakorlása az első ránézésre ártalmatlannak tűnő, az egységes piacon a nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásáról szóló jelentés parlamenti vitája során is jól látható. "Szomorú, hogy számos képviselőnek fontosabb a genderőrület, mint a gyermekek testi és lelki fejlődése. Nem fogunk engedni a nyomásnak, megvédjük a gyermekeket" - tette hozzá a képviselő.  

"Meggyőződésem, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha az EP-ben a valódi problémákkal foglalkozunk, azért kell dolgoznunk, hogy az egységes piac zavartalanul működjön. Csakis így érhetjük el, hogy az Európai Unió valóban versenyképes legyen a globális színtéren. Ehhez semmi köze a genderőrületnek" - zárta felszólalását a politikus.

     Kiadó: Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.