2022. február 19., szombat 17:48

A Szociáldemokraták Történelmi Pártja közleménye
    Budapest, 2022. február 19., szombat (OS) - Szociáldemokraták Történelmi Pártja országos kampányát megkezdte

A Szociáldemokraták Történelmi Pártja hosszútávú kötelezettséget vállalt arra, hogy támogatja Magyarországot a demokrácia megerősítésében és a fenntartható gazdasági fejlődésre irányuló erőfeszítéseben. Reményeik szerint az SZTP színeiben induló fiatal jelöltek is  szerepet kapnak a helyi és az országos közéletben."Néha elég egy mosoly, néha tűsarokkal kell az ajtót berúgni az eredményhez, de a legfontosabb, hogy a vitatkozás helyett a békétlenek között is hidat teremtsünk, s a közösség érdekében együtt gondolkozzunk" - hangsúlyozta   Mellár Renáta a Szociáldemokraták Történelmi Pártjának elnöke, miniszterelnök -jelöltje kampányindító sajtóközleményében.

Kiadó: Szociáldemokraták Történelmi Pártja