2022. február 22., kedd 15:12

A Magyarországi Református Egyház - Református Közéleti és Kulturális Központ közleménye
    Budapest, 2022. február 22., kedd (OS) - Ismét Budapesten a népszerű kocsmamisszió.

    Visszatér Budapestre a Szólj be a papnak! elnevezésű programsorozat. A kocsmamisszió újabb, fővárosi állomásán a résztvevők arra keresik a választ, "Hol van Isten a bajban?". Az esemény egyben ünnepi alkalom is lesz, hiszen éppen öt éve indult útjára a sorozat.

Ahogyan a korábbi állomásokon, úgy a legújabbon is közismert embereket kérdezhetnek a vendégek, természetesen tabuk nélkül. Ez alkalommal Tóth Gabi énekesnő, Fischl Vilmos evangélikus lelkész, Czap Zsolt római katolikus pap és Káposztásné Horváth Tünde református lelkésznő ül egy asztalhoz, hogy a szenvedésről, a világ bajairól, a túlvilággal kapcsolatos emberi várakozásokról és természetesen Isten szerepéről beszélgessen.

A szervezők vallják, hogy rossz kérdés nem létezik, éppen ezért biztatnak mindenkit, hogy vegyen részt a papokkal, lelkészekkel, hitvalló emberekkel való kötetlen társalgásban.

A Szólj Be a Papnak! budapesti eseményét premierrel is egybekötik: itt mutatják be a rendezvény új dalát, Csűry Csaba Bennem a hang című számát.

További információk a Szólj be a papnak! blogján olvashatóak.

Budapest, 2022. 02. 28.

     Kiadó: Magyarországi Református Egyház - Református Közéleti és Kulturális Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.