2022. március 16., szerda 00:03

A Normális Élet Pártja közleménye
    Budapest, 2022. március 15., kedd (OS) -

    A normális élet pártja támogatja az ukrajna elleni orosz agressziót

A NÉP támogatja az Ukrajna elleni inváziót, mellyel Oroszország érvényt szerez biztonságpolitikai törekvéseinek, mert e törekvés a világbékét szolgálja, és elutasítja a "megsegítésre szolgáló" ukrán fegyverszállításokat, mert ez az orosz pacifikálást akár hosszú távon is ellehetetlenítheti, ami pedig akár egész Európát destabilizálhatja. Az orosz intervenció oka az, hogy a nyugati államok elutasították azt az orosz követelést, hogy Ukrajna és Grúzia a későbbiekben semleges államok legyenek, így a nyugati államok vezetése tehető felelőssé e gyilkos háború kirobbanásáért. Érthetetlen, hogy a nyugati vezetők miért ragaszkodnak továbbra is Ukrajna lehetséges NATO tagságához, ha ez pusztító hatású lehet nem csak az ukrán népre, de egyben Európára is. Megmagyarázhatatlan, hogy a nyugati demokráciák miért nem tisztelik az orosz népet, miért nem tartják szem előtt, hogy a világbéke előfeltétele a viszonylagos erőegyensúly, mely Oroszország számára a legfontosabb szempont?
Oroszország ebben a konfliktusban valójában nem agresszor, hanem áldozat, és Ukrajna nem egy megsegítendő állam, hanem egy destabilizált állam, amit eszközként használnak Oroszország ellen – de ami egyben Ukrajna pusztulásával jár.
Követeljük, hogy a nyugati államok tegyenek hitet a béke mellett, állapodjanak meg egyoldalúan Ukrajna semlegességéről, tegyenek le Ukrajna NATO tagságáról, mert jelenleg ez jelenti a legnagyobb fenyegetést Európára!

     Kiadó: Normális Élet Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.