2022. március 16., szerda 04:49

A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 16., szerda (OS) - A MAZSISZEM megtartotta az idei zsidó vonatkozású március 15-i katonai tiszteletadással egybekötött egyedülálló emlékünnepségét a zsidó és más hitbéli hősök emlékére, amely most RENDHAGYÓ volt, hiszen ÖKUMENIKUS imádkozás is volt a megjelent vallási felekezetek képviselőivel a BÉKE mielőbbi eljöveteléért.

Záró gondolataiban felhívást intézett mindenkihez, hogy csatlakozzon a közelgő Purim ünnepet megelőző böjtnaphoz nemre és felekezetre való tekintet nélkül, tehát ne egyen ne igyon szerda hajnaltól 12 órán át sötétedésig, ezzel is I-ten kegyelmét kérve és elősegítve a béke mihamarabbi eljövetelét.

Dr. Róbert Péter történész érdekfeszítő előadása után Napsugár Anna jeltáncművész produkcióját tekinthették meg az érdeklődők.
     Kiadó: Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM)