2022. március 17., csütörtök 11:44

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. március 17., csütörtök (OS) - Információvédelem menedzselése C. Szakmai fórum. Közel 100 résztvevővel tartotta a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 100. fórumát 2022.03.16-án.

        A pandémiás korlátozások könnyítése lehetővé tette a személyes részvételt. A megjelenteket Gasparetz András az Egyesület elnöke köszöntötte és röviden visszatekintett az elmúlt 20 évre. Az első prezentációt Móricz Pál a Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Tarján Gábor a Hétpecsét Egyesület alelnöke tartotta "Mi újság a 27000 családban? ISO/IEC 27002:2022" címmel. Másodikként Dr. Gulyás Gábor György a Vitarex Stúdió Kft. projektvezetője lépett színpadra, előadásának címe: "Adatvédelmi hatásvizsgálat és kockázat elemzés műszaki szemmel".
     A szünetet követően került sor átadásra Dr. Muha Lajos részére egy különleges elismerés: az elnökség döntése alapján a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület örökös tiszteletbeli tagjává választották. (Ilyen típusú elismerésre az Egyesület fennállása óta összesen két személyt jelöltek.)
     A ceremóniát követően Dr. Dósa Imre a Budapest Bank Zrt. adatvédelmi tisztviselőjének előadása következett: "Mit vártunk - mit kaptunk az adatvédelemben?" címmel. Aktualitása miatt kiemelt figyelmet kapott Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem intézetvezetőjének előadása: "Ukrán-orosz háború a kibertérben – gyors elemzés az aktuális helyzetről."
    
Az eseményen elhangzott előadások diái a Hétpecsét honlapján – ahogyan a korábbi 99 fórum anyagai is!

     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.