2022. március 18., péntek 18:50

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. március 18., péntek (OS) - Jehova Tanúi segítenek igazi reményt találni, miközben a legújabb felmérések szerint az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok

    Samu Attila, Jehova Tanúi magyarországi szóvivője ezt nyilatkozta: "A Biblia szerint olyan jövő vár ránk itt a földön, amikor nem lesz fájdalom, szenvedés, sőt még halál sem. Sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy Isten eredeti szándéka az volt, hogy tökéletes emberek tökéletes körülmények között éljenek a földön. A szándéka sosem változott meg, és hamarosan megvalósul. Ebben az előadásban több nyomós érvet is felsorakoztatunk, miért bízhatunk jó okkal a Biblia ígéreteiben."

Ezenkívül mindenkit szeretettel meghívunk Jézus Krisztus halálának a megemlékezésére, amelyet évenként szoktunk megtartani. Jehova Tanúi ezt tartják a legfontosabb eseménynek 2022-ben. Tavaly a több mint 8,6 millió Jehova Tanújához több mint 12,6 millióan csatlakoztak be virtuálisan a megemlékezésre. Összesen 21 367 603-an vettek részt, ami 19,7 %-os növekedés 2020-hoz képest. Az emlékünnepen idén a személyes jelenlét mellett online is részt lehet venni.

Mindkét eseményen díjtalanul lehet részt venni, és nem szükséges előzetes regisztráció. A legközelebbi helyszínre vonatkozó információ a Tanúk hivatalos weboldalán található, vagy a co.hu@jw.org email címen kérhető.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.