2022. március 19., szombat 08:07

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 19., szombat (OS) - Indul a Nemzetek Európája Karrierprogram új évfolyama. Az Ukrajnában zajló háború drámai módon hívta fel a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az Európai Unió cselekvőképességének növelése. Magyarország számára fontos, hogy e folyamatnak mind rövid, mind hosszú távon cselekvő részese legyen.

    "Erősítsük együtt Európát!" mottóval, harmadik évfolyamát indítja ősszel a Nemzetek Európája Karrierprogram, amely 2020. szeptemberben indult azzal a céllal, hogy növelje az európai uniós intézményeknél sikeresen pályázó és elhelyezkedő, Európa és Magyarország ügye iránt egyaránt elkötelezett, idegen nyelveken jól beszélő, megfelelő szakpolitikai ismeretekkel rendelkező magyar szakemberek számát. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és az Igazságügyi Minisztérium (IM) együttműködésében megvalósuló, 2022. szeptemberben új évfolyammal induló programra május 15-ig lehet jelentkezni.
A munka mellett elvégezhető, két szemeszteres képzés igazi mérföldkőnek számít az európai uniós karrierre készülők támogatásában: az elméleti tudás mellett gyakorlatorientált, széles körű képzést nyújt, felkészít az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) versenyvizsgájára, továbbá a szaknyelvi tudás fejlesztésével segíti a pályázók nemzetközi elhelyezkedését.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.