2022. március 19., szombat 10:27

A SpaceBuzz Hungary Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. március 19., szombat (OS) - Pilot oktatási program indult.

        Miközben keleti szomszédunknál háború van, miközben tart a választási kampány, nem feledkezhetünk meg a jövő generációjáról, a klíma- és környezetvédelem és természettudomány (STEM, MTMI) fontosságáról.
     A SpaceBuzz Hungary Alapítvány - egy nyertes Erasmus+ pályázatnak, támogatóknak és 19 magyar iskola vezetőinek, tanárainak áldozatos közreműködésének köszönhetően, több mint egyéves előkészítő munka után - büszkén támogatja a SpaceBuzz Hungary Pilot programot, mely oktatás március 1.-e óta tart, majd 1500, 10-12 éves diák részvételével.
     A gyerekeknek a térítésmentes oktatási program eredményeként klíma- és környezetvédelmi gondolkodásmódjuk, magatartásuk felelőségteljesebb lesz, érdeklődésük a természettudomány irányába fordul, valamint együttműködési, kreatív és kommunikációs kompetenciáik is fejlődnek. Célunk, hogy a sikeres pilot program után a SpaceBuzz oktatás mihamarabb minél több, határon innen és túl lévő iskola magyar tanulóinak elérhető legyen.

     Kiadó: SpaceBuzz Hungary Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.