2022. március 29., kedd 15:25

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közleménye
    Budapest, 2022. március 29., kedd (OS) - A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségébe és a Családláncba tömörülő, mintegy 95 tagszervezet, akik a családokkal és a gyermekekkel foglalkozó magyar szervezetek képviselői, nyilatkozatban erősítik meg, hogy tevékenyen támogatják Magyarország Kormánya április 3-i népszavazási kezdeményezését, melynek célja, gyermekek védelme.

        Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke köszöni Magyarország Kormányának az elkötelezett állásfoglalást, és hangsúlyozza, hogy felhívásukhoz csatlakoztak a délvidéki, erdélyi, kárpátaljai és a felvidéki, családokkal foglalkozó magyar civil szervezetek.
     "Hiszünk abban, hogy a hagyományos család értékrendje szerint, a szülők joga a gyermekük szexuális nevelése, és a referendum nemleges támogatásával minden egyes szavazó hatással van a Kárpát-medence jövőjének alakulására. A családszervezet nevében felkérjük a választópolgárokat, hogy határon innen és túl éljenek a demokrácia adta jogukkal, fejezzék ki akaratukat a gyermekvédelmi népszavazáson, és a négy feltett kérdésekre szavazzanak NEM-mel! Legyünk minél többen, akik kinyilvánítjuk a véleményüket a gyermekek szexuális nevelésének kérdésében!" - emelte ki Márton Zsuzsanna.
     A nyilatkozat kitér arra is, hogy a KCSSZ partnerként tekint az egyházakra és minden civil szervezetre, amely az előttünk álló napokban ösztönzi az állampolgárokat a részvételre, illetve közös jellemzőjük, hogy felveszik a harcot a gyermekeket érő LMBTQ-propagandával, és kiállnak a gyermekvédelmi törvény rendelkezései mellett.

     Kiadó: Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.