2022. március 30., szerda 17:50

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. március 30., szerda (OS) - Brutális áremelésre készülnek az élelmiszer áruházláncok

    Mára olyan mértékeket öltött a drágulás, hogy az egyre vékonyodó középosztály sem tud lépést tartani ezzel, nem beszélve a nyugdíjasokról. Az idős korosztálynak komoly aggodalmai vannak és lehetnek is, mert az álcsaládbarát Orbán Viktort és kormányát egyáltalán nem hatja meg, hogy a nyugdíjasok miből élnek meg hónapról hónapra.

A Demokratikus Koalíció szerint aggasztó belegondolni, hogy milyen tragédia szakad az országra, ha Orbánék nyerik meg a választást. Brutális áremelésekre kényszerülnek az áruházláncok, és a Fidesz-kormány karba tett kézzel fogja ezt végignézni. Április 3-án azért kell választást nyernünk, hogy megállítsuk a brutális áremelkedést. Mi nem abban látjuk a hosszútávú megoldást, hogy a választás előtt befagyasztjuk az árakat, utána pedig a poklot szabadítjuk az országba. A mi megoldásunk egy stabil gazdaság felépítése, az euró bevezetése, a nyugdíjak európai szintre emelése, amire a Fidesz-kormánynak sem szándéka, sem képessége nem volt tizenkét év alatt.

dr. Csonka Balázs
Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém 1. választókerületében

Csonka Balázs sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.