2022. április 4., hétfő 21:23

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. április 4., hétfő (OS) -

    >>> folytatás >>>
Az ország, a gazdaság, vele a tömegek életszínvonala meg katasztrofálisan lemarad az EU közösségben.

Röviden akkor még a ma az országot meghatározó két fő politikai csoportosulásról. A balliberális oldalon képtelenek megérteni, hogy számos kisebb-nagyobb hiba mellett a legnagyobb probléma éppen a Gyurcsány-Apró unoka és hatalmi köre. A mostani nagymérvű vereség után egyenes lenne számukra a következtetés, végleg távozni kellene a közéletből. A körbe tartozóknak is. Bajnai egyszer már megtette, de jobb kétszer mint soha. Egy katasztrófa-kormányzás volt 2010-ig. Is.

Az emberek most a meglévő biztosat, az ugyan hasonlóan gyenge kormányzást produkáló Orbán-rezsimet választották, de a szegénység konzerválásán, és olyan látszat intézkedések mint a jövedelmek még mindig óriási részét jelentő csökkentett rezsi, vagy a több részletben és címekkel fizetett és EU-s viszonylatban igen gyenge nyugdíj, és hasonlókon kívül, érdemi javulásra sajnos biztosan nem számíthatnak, a fent leírtak okán. Ez az Egyesület mostani, választás utáni álláspontja.

Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete /KISE , 2022.04.04. civil egyesület /NGO/

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.