2022. április 7., csütörtök 12:45

A Magyarországi Református Egyház Zsinata Kommunikációs Szolgálat közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. április 7., csütörtök (OS) - Átlépte a 400 millió forintot a református gyülekezetek és a Magyar Református Szeretetszolgálat által összegyűjtött pénzadomány – ebből a Kárpátalján maradottakat és az onnan érkezőket segítik.

2022 mozgalmas év a reformátusok életében: folytatódik az Országos Óvodaprogram, amelyben 66 óvoda épül vagy újul meg, továbbra is tart a református Bethesda Gyermekkórház felújítása, bővítése, ahogy a Károli Gáspár Református Egyetem megújítása is. Május 20-án, 21-én pedig a Magyar Református Egység Napján találkoznak a kárpát-medencei magyar reformátusok az erdélyi Gyulafehérváron, ahová minden magyar gyülekezetből várják a híveket.

Balatonszárszó, 2022. április 7.

Kiadó: Magyarországi Református Egyház Zsinata Kommunikációs Szolgálat