2022. április 21., csütörtök 13:17

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. április 21., csütörtök (OS) - Jótékonysági filmvetítés a Karitáció Alapítvánnyal.Teltházas bohócdoktor mozi!

    A tavaszi szünet utolsó napján jótékonysági mozi matinét tartott a Karitáció Alapítvány Szegeden a Belváros Moziban. A bohócdoktorok több mint négyszáz, többnyire nagycsaládos és hátrányos helyzetben lévő, vagy jól tanuló kisgyermeket hívtak a "Nyuszi suli: a húsvéti mentőakció" c. film premier előtti vetítésére húsvét alkalmából. Az aula megtelt várakozó gyermekekkel, akitől a jegyet a bohócdoktorok szedték. Minden gyermek egy tábla csokoládét és egy bohóc orrot kapott, így kicsit ők is bohócdoktorrá válhattak.
A teli nézőtér színpadán vetítés előtt, bátor, vállalkozószellemű gyerekek sora kígyózott, akiket a locsolóverseik elszavalásáért egyedi horgolt játékfigurával ajándékoztak meg a bohócdoktorok.
A 2008 óta sikeresen működtetett bohócdoktor csapat a segítő együttműködések révén mosolyt visz a kórházi gyógyításba, illetve kulturális és szociális missziókat is folytat. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepi hangulat emelése volt. A húsvéti mozizásra csillogó tekintetű, vidám gyerekek érkeztek, s az igazán örömteli rendezvény sikerét egy tucat bohócdoktor önkéntes szorgoskodásának köszönhették a résztvevők.
További részletekért kérjük látogasson el a weboldalunkra.
     Kiadó: KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.