2022. április 26., kedd 15:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. április 26., kedd (OS) - Reagálás Csoma Botond, az RMDSZ képviselőházi frakcióvezetőjének nyilatkozatára

    Meggyőződésünk, hogy nem a Szamos vízgyűjtő területén élők a felelősek a folyamatos és mértéktelen szennyezésért, hanem a román hulladékkezelés és környezetvédelem megoldatlansága. Bízunk benne, hogy Csoma Botond, az RMDSZ és velük együtt a román kormány felül tud emelkedni a leleplezett tétlenségéből fakadó sértődöttségén, és vállalja az okozott kár elkövetéséért a felelősséget, valamint belátható időn belül képes lesz megakadályozni a folyókat érintő szemmel látható, és a szem elől rejtve maradó kémiai-biológiai szennyezéseket!


Úgy látjuk, hogy éppen az okozott környezeti károk vernek ékeket közénk, illetve azok, akik olcsó politikai szempontok alapján sértegetik a 12 éve parlamenti pártként működő Jobbikot, és elítélik azért, mert rá merünk világítani egy súlyos környezeti problémára. Most nem a sértegetésnek, hanem a cselekedetnek és az együttműködésnek van itt az ideje!


Adorján Béla,

a Jobbik megyei önkormányzati képviselője


Dr. Gyüre Csaba,

a Jobbik országgyűlési képviselője


Keresztesy Gergő,

a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.