2022. május 9., hétfő 21:02

A Magyar Szakszervezeti Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. május 9., hétfő (OS) - A Magyar Szakszervezeti Szövetség és a Vasas Szakszervezeti Szövetség konzorciuma eredményesen fejezte be a Gazdaságfejlesztési Innovációs Operatív Program keretében benyújtott GINOP-5.3.5-18-2018-00045 azonosító számú pályázatával elnyert 47,98 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósított, "Minőségi munkát, minőségi munkahelyeket" című projektjét, amelynek a célja a minőségi munkával kapcsolatos tudatosság növelése, valamint a konzorciumi tagok képviselti erejének növelése, kapacitásainak fejlesztése volt.

    A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult fejlesztés átfogó célja a minőségi munkával kapcsolatos tudatosság növelése, valamint annak elősegítése volt, hogy a munkavállalók minőségi munkahelyeken dolgozhassanak, illetve segítséget kapjanak a minőségi munkahelyen történő elhelyezkedéshez.
A projekt illeszkedett a konzorciumi partnerek céljaihoz, eddigi tevékenységeihez, mivel a minőségi munka témája mindkét konzorciumi tag számára kiemelt fontosságú, mind a bérezés, mind a munkakörülmények, mind a munkavállalók biztonsága olyan területek, amelyek fejlesztésén folyamatosan dolgoznak.

     Kiadó: Magyar Szakszervezeti Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.