2022. május 11., szerda 09:02

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége közleménye
    Budapest, 2022. május 11., szerda (OS) - A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége 2022. évben, hagyományaihoz hűen ünnepi szakmai rendezvényeket szervez a Telefonos Nap alkalmából. A segítő beszélgetés során a vonal két végén egy-egy egyszeri és megismételhetetlen ÉLET, SORS, SZEMÉLYISÉG rejtőzik. A két végponton lévő hang TALÁLKOZÁSÁN múlik, merre, hogyan mennek tovább. A konferencia a megtapasztalásokról, élményekről, megközelítésekről szól a pszichoterápia, a szupervízió és a színház eszközein keresztül.

        A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2022. évi Telefonos Nap központi rendezvényére Hatvanban kerül sor.
     A központi rendezvényen Dr. Cserhalmi Magda, Bakó Tihamér pszichológusok előadása mellett Kiss György Ádám Közösségi Színháza is bemutatkozik.
A résztvevők tájékoztatót hallgathatnak meg a Szövetségnek, mint szervezetnek a környezeti kihívásokra adott válaszreakcióiról, eredményeiről, nehézségeiről.
     A LESZ 26 magyarországi és határon túli tag-és társszolgálatainak ügyelői helyi szakmai programokkal is tisztelegnek a telefonos segítséget nyújtók előtt.

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.