2022. május 17., kedd 12:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 17., kedd (OS) - A Demokratikus Koalíció üzenete a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnapon

Május 17-én a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnapon a Demokratikus Koalíció kiáll azok mellett, akiket ma Magyarországon megszégyenítés, kirekesztés, bántalmazás ér szexuális orientációjuk miatt.

Harminc évvel az után, hogy az Egészségügyi Világszervezet ezen a napon kimondta, a homoszexualitás nem betegség, a törvénytelen Orbán-kormány még mindig azon van, hogy rombolja az érintettek jogait, a legkeményebb diktatúrákat idéző módszerekkel lehetetlenítse el mindennapjaikat. Mi, a DK közössége, büszkén hirdetjük: minden ember egyenlőnek született és egyenlő jogok illetik meg!

Sebián-Petrovszki László

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, pártigazgatója
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.